V kulinářském ateliéru Ola Kala vína Francie alá Tour de France
Cesta Cédrica Picota k titulu světově uznávaného someliéra byla dlouhá. Jeho profesní dráha ho přivedla až do kulinářského ateliéru Ola Kala v Praze, kde bude pořádat kurzy o víně.
Cesta Cédrica Picota k titulu světově uznávaného someliéra byla dlouhá. Jeho profesní dráha ho přivedla až do kulinářského ateliéru Ola Kala v Praze, kde bude pořádat kurzy o víně.
Rožnov pod Radhoštěm se poprvé stane dějištěm oblíbeného Garden Food Festivalu. Své kulinářské umění zde předvedou kuchaři z Beskyd i známá kuchařská esa z moravských a českých restaurací. Nebude chybět ani televizní šéfkuchař Zdeněk Pohlreich se svým novým projektem. Fanoušci dobrého jídla a pití si na své přijdou 30. června a 1. července.
Do Kašperských Hor vás můžete táhnout mnoho důvodů. V pátek 18. a sobotu 19. května k nim přibude ještě další, pro příznivce špičkové gastronomie dost možná ten nejpádnější.
Chcete, aby vaše grilovací dýchánky měly tu správnou úroveň? Chcete oslnit skvělými pochoutkami a vychutnat si tu typickou chuť léta? Pak byste měli znát tyto zásady správného grilování.
Strana 3 z 6
Nezávislý magazín o zážitcích, cestování, zážitkové gastronomii, kulturních událostech a festivalovém dění. Tipy a články o jak využít volný čas a jak mít i zážitky na které se dá vzpomínat.