Jeden kopeček s příchutí moravského uzeného a druhý pivní, prosím!

Zmrzlina

Pokud rádi experimentujete s chutěmi, máme pro vás skvělý tip. Vyzkoušejte netradiční příchutě kopečkové zmrzliny! Nedáte dopustit na svíčkovou s pivem nebo raději čabajku? Ano, i tyto ingredience dnešní zmrzliny obsahují.

Mimo tradiční příchutě vanilky, čokolády nebo jahody, které upřednostňuje většina milovníků zmrzliny, můžete ochutnat ostřejší příchutě. Pro náročnější zákazníky se dnes připravují takové speciality jako točená zmrzlina slivovicová, rumová, ze zelené a dokonce i koprová nebo teplá! Kreativitě se meze nekladou.

Až budete u svého oblíbeného zmrzlinového stánku, objednejte si nějakou netradiční příchuť a potěšte chuťové pohárky! Dejte si pozor, aby vaše zmrzlina pocházela z kvalitních surovin. Častým problémem jsou levné náhražky z rostlinného tuku, barviv a konzervantů.

Hitem letošní sezóny podle cukrářů jsou játra v čokoládě! Tak dobrou chuť všem!

Související články:

5 chladivých rekordů

Domácí zmrzlina bez zmrzlinového přístroje

Jednoduchý recept na levandulovou zmrzlinu

Zmrzlinový základ ze 2 ingrediencí

susenky

 

Reklama3 dole

Neverland – zážitkový magazín

Nezávislý magazín o zážitcích, cestování, zážitkové gastronomii, kulturních událostech a festivalovém dění. Tipy a články o jak využít volný čas a jak mít i zážitky  na které se dá vzpomínat.