Ve Zlíně se vaří jako za Baťů

Garden Food Festival

Zaměstnanci několika zlínských podniků mohou v rámci svého firemního stravování pochutnat na pokrmech podávaných v jídelně Baťových závodů ve 30. letech minulého století. Unikátní projekt „Jíme jako za Baťů“ je součástí prvního ročníku Garden Food Festivalu. Předcházet tomuto festivalu bude i slavnostní šestichodová večeře inspirovaná promočním menu Jana Antonína Bati z roku 1938.

Číst dál...

Jak chutnají Vysoké Tatry

Tatranské menu

Bábovka připravená podle tradičního receptu z roku 1927 servírovaná s texturou z tatranského černého bezu a také flambované lívance s tajemně znějící ingrediencí, a to s příchutí Vysokých Tater.

Číst dál...

Kam v Praze na poctivé pivo a luxusní tatarák

restaurace Lepší časy

Aktuálním trendem jsou různé bezlepkové a paleo diety, syrová strava a zdravý životní styl. Občas ale není nad to zajít si s přáteli na pořádný burger a dobré pivo. Pokud nehledáte pětihvězdičkovou restauraci s textilními ubrousky, ale dobře natočený půllitr a poctivý flák masa, vyzkoušejte Vršovice. Už dva roky tam sídlí restaurace Lepší časy.

Číst dál...

Strana 4 z 5

susenky