Osvěžte se v horkých letních dnech koktejly a míchanými drinky klasických i méně známých druhů. Vyrobte si 3 + 1 zdravou specialitu podle profesionálních barmanů doma i vy.

Pokud rádi experimentujete s chutěmi, máme pro vás skvělý tip. Vyzkoušejte netradiční příchutě kopečkové zmrzliny! Nedáte dopustit na svíčkovou s pivem nebo raději čabajku? Ano, i tyto ingredience dnešní zmrzliny obsahují.

Zaměstnanci několika zlínských podniků mohou v rámci svého firemního stravování pochutnat na pokrmech podávaných v jídelně Baťových závodů ve 30. letech minulého století. Unikátní projekt „Jíme jako za Baťů“ je součástí prvního ročníku Garden Food Festivalu. Předcházet tomuto festivalu bude i slavnostní šestichodová večeře inspirovaná promočním menu Jana Antonína Bati z roku 1938.

Bábovka připravená podle tradičního receptu z roku 1927 servírovaná s texturou z tatranského černého bezu a také flambované lívance s tajemně znějící ingrediencí, a to s příchutí Vysokých Tater.